I'M SORRY

2011-11-29 / 20:58:39

Börjar med att ursäkta för att jag inte bloggat något. Sitter och saknar hösten lite. Fast egentligen vill jag att det ska vara väldigt mycket snö och snart julafton. Men om det inte ska bli så så kan det lika gärna vara fint väder och väldigt höstigt.
Men tänkte bara kika in och säga att jag lever här bakom alla läxor och prov och annat. Har inte så mycket just för tillfället, men har haft. Och så tänkte jag länka till min kära vän Alma som har hittat till bloggvärlden. HÄR ÄR HON. Tänkte att det var nog det bästa eftersom hon nästan grinar över att hon inte har några bloggläsare (skämt å sido). Men tyckte det var kul att hon hade fixat en blogg!
Upptäckte också precis att det snart är första december och jag har bestämt mig för att köra julkalender här på bloggen. Men upptäckte nu att jag inte har fixat andra luckan än! Så ska sätta mig i soffan och göra det med Desperate Housewives på TV:n. Ursäkta (än en gång) för ett långt inlägg, MEN har inte skrivit på länge och det bara rullar på...
Inte tillåtet att kopiera bilder eller text utan tillåtelse!©